TISKOVÁ ZPRÁVA: Značka Perfecto design zažívá na Designbloku svou premiéru

21.10.2015 Pro média

Značka Perfecto design byla dosud na přehlídkách věnovaných designu jen divákem. Letos se to rozhodla změnit. Premiéra značky Perfecto design, koupelnového studia a dodavatele vybavení do koupelen, se nese ve znamení filmu. Značka tím navazuje na svou dlouhodobější komunikaci. „My v Perfecto design věříme, že nic jako koupelna pro všechny neexistuje. Proto navrhujeme koupelny, ve kterých se jejich majitelé mohou cítit sami sebou“, doplňuje k dlouhodobé strategii značky Jakub Polívka, jeden ze spolumajitelů.

Proč pro letošní Designblok značka zvolila právě filmovou koupelnu? „Je to naše premiéra v roli vystavovatele, výborně koresponduje s tématem Designbloku, kterým je svoboda, v našem podání svobodná tvorba, a navíc je to téma, které spojuje velké množství lidí. Jednoduše řečeno filmy má rád téměř každý.“, shrnuje marketingový ředitel společnosti Jiří Drahota.

Důvod premiérové účasti souvisí s novým zaměřením značky: „V letošním roce jsme zahájili užší spolupráci s architekty. Ti, kteří s námi spolupráci již navázali, jsou maximálně spokojení. Hledali jsme proto cestu, jak jich oslovit ještě víc.“, vysvětluje Jakub Polívka.

A na co se mohou návštěvníci ve filmové koupelně těšit? „Vybrali jsme produkty, které přesně odpovídají tomu, co děláme: z celého trhu vybíráme ty nejlepší designové kousky.“, říká Jiří Drahota a dodává: „Vedle toalety Kartell by Laufen, která spojila dvě světoznámé značky, v naší filmové koupelně najdete vanu české značky Riho, nádherné baterie italské značky Oioli a umyvadlo BhD.“

Stáhnout fotografie v plné kvalitě (.ZIP, 7,6 MB)

Pokud se vám článek líbí, sdílejte ho s přáteli

Jiří Drahotamarketingový ředitel Perfecto design s.r.o.Chvíli to trvalo, ale po sedmi letech nejrůznějších pozic ve financích, marketingu a obchodě zakotvil v roce 2009 Jiří nadobro v Perfecto design, kde dnes působí jako marketingový ředitel. Když náhodou není ve své kanceláři, určitě byste na něj natrefili někde v cizích krajích, protože cestování je jeho největší koníček.

Podobné články

TISKOVÁ ZPRÁVA: Značka Perfecto design zažívá na Designbloku svou premiéru
21.10.2015 Pro média

Filmařská koupelna
Letos jsme poprvé vidět

Letos jsme poprvé u toho. Jsme přímou součástí této prestižní přehlídky, protože máme co předvést. Jsme Perfecto design a věříme, že nic jako koupelna pro všechny neexistuje. Do kulis Průmyslového paláce jsme se tentokrát rozhodli zasadit koupelnu pro každého filmového fanouška.

Chci informovat o všem, co mě zajímá

Nejnovější dění ze světa koupelen.

Koupelnové studio

Zobrazit na mapě

Jeseniova 1164/47, 13000 Praha

Otevírací doba:

PO–ČT: 10.00–18.30PÁ: 10.00–17.00SO: 10.00–14.30

Aktuální nabídka...Víc než jen prodejna...
 277 277 911  / dnes 10.00–18.30

obsah košíkupočet:0 kscena:0

Copyright © 2007-2019 by Www.perfecto.cz - Všechna práva vyhrazena | Mapa stránek | Zásady ochrany osobních informací (GDPR)